Elektriker-Service Verdal AS

Etter en hendvendelse fra Hanssen mek verksted ble det foretatt flere lysberegninger for å finne rett armatur. Det ble foreslått en armatur med lav blending besørget av god optikk og lite lystilbakegang for lang levetid.

Når pris og armaturtype var landet ble lyset bestilt og elektriker satt på saken. Lyset var byttet på under en uke og resultatet ble en suksess.

Vår kunde ble meget fornøyd med valgt løsning.

Se bilder av resultatet under og prøv LED kalkulatoren.

Før og etter bilde av Leveranse ved Hanssen Mek Verksted. Sammen med Signify, har vi levert lysberegninger og lys tilpasset virksomheten ved Hanssen Mek Verksted.

Se hva du kan spare med LED

Kalkulatoren gir et estimat for hvor mye du kan spare, og hvor lang tid det vil ta før investeringen lønner seg. Viktig å merke seg at den ikke tar høyde for en rekke andre, kostnadsbesparende faktorer, så nedbetalingstiden vil i de fleste tilfeller bli kortere.

Så mye kan du spare

* Dette er et estimat med forkoblingsprosent på 15 % på gammel armatur. Trykk på knappen nedenfor og få et presist og uforpliktende tilbud.

Dine energikostnader reduseres med opptil

90%

CO2-besparelse per år

81 kg

Investeringen vil lønne seg i løpet av

4 år

Utviklet i samarbeid med SG Armaturen AS

Logoen til SG Armaturen

Bytte belysning fra konvensjonelle lysrør til LED

RoHS Direktivet - Restrictions on Hazardous Substances

Litt info om RoHS

EU har vedtatt å fase ut flere typer lysrør som er vanlige i norske bedrifter. Allerede i februar trådte de første forbudene i kraft. Det vil si at i 2023 vil vanlige lysrør T12, T8, T5 og Kompaktlysrør (T2) gå ut av produksjon. I Februar gikk CFL, T2 & T12 ut av produksjon. Og allerede i August går også T5 & T8 Lysrør ut av produksjon.

Som vi allerede vet ligger det ann til at vi får stor mangel på energi de neste årene. Dette påvirker strømprisen vår. Man antar at når lysstoffrørene utfases vil man i lille Norge, gjøre en energi besparelse på hele 2,4 Twh pr. anno.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Vi tar på oss å bytte armaturer, til nye LED armaturer, og kan gi dere energiberegning og lysberegning for nytt lysanlegg. Samt finne armaturer og styringssystemer som passer deres miljøprofil og behov.