Elektriker-Service Verdal AS

Ner- Salberg

Ner- Salberg

I 2022 fikk vi jobben med å være med å gi den 200år gamle familiegården Ner-Salberg ett elektriskløft. Her har vår elektriker Geir vært med å gi råd og tips om hvilke løsninger de skulle gå for. Økologisk gårdsdrift kombinert med smarte løsninger ga fantastiske resultater.

Artikkel utgitt 2022 @nersalberg #nersalberg

Her er det valgt nedhengte lamper sammen med downlights og LED-striper.

Kombinasjon mellom gammelt og nytt gir følelsen av at det gamle er bevart samtidig som at det også er fornyet. Her styres og overvåkes alt av det elektriske, fra lys til strømproduksjon gjennom smarthusfunksjoner. Noe som letter hverdagen som ellers er hektisk for gårdbrukerne.

Hytte

Hytte

Valg av farge på materiell har veldig mye å si for hvordan resultatet blir til slutt. Det trenger nødvendigvis ikke å koste skjorta, å få rett farge.

Her er lyst treverk kombinert med sort materiell, i en hytte på Vangshylla. Spotlight gjør belysningen utrolig fleksibel med tanke på at den kan rettes mot det du ønsker å belyse. Med en spotskinne kan man kombinere spotlights og nedhengte pendler. Skinner gjør at man kan flytte på belysningen langseter skinnen som det passer seg.

Sort som fargevalg på materiell gir en veldig lun følelse, spesielt når det er så gjennomført som her.

Kjøkken

Kjøkken

Her spiler kombinert med sort materiell, innfelte spotskinner mellom spiler.

Nedhengte pendeler over kjøkkenøy, og en snerten liten detalj i form av en nedfelt stikkontaktmed lokk i benkeplaten på kjøkkenøya. Slike stikkontakter har vi i flerfoldige varianter. Garantert noe som passer for en hver smak.

Kjøkken installert til kunde i Verdal - strømskinne med ledspotter, pendler over kjøkkenøy og praktisk stikkontakt i benkeplate

Installasjon av stue

Installasjon av stue

Nå får man svart kabel, klips stikkontakter i alle varianter. Brytere, dimmere og mye mer materiell. Man kan foreksempel få utstyr i betong, stål, aluminium også.

Her er det benyttet sort materiell, med elko-plus design for en ekstra "tøtsj"

Lekker kolleksjon i sort utførelse, Spotskinne, dimmer og stikk

Installasjon av bad

Installasjon av bad

Alt er mulig! På dette badet har vi laget stjernehimmel over badekaret som en effektbelysning. Utover dette er det installert downlights som grunnbelysning. Speil med baklys gir også følelsen av at speilet svever i løse lufta. Veldig mye kult som går ann å få til i dag.

Stjernehimmel på bad 👌😊

Flere jobber vi har utført

Se også andre jobber vi har gjennomført. Klikk deg inn på Bad 14 dager for å se prosessen på bad 14 dager, eller bilder fra bad 14 dager for å se flere bad.

Eller bare kontakt oss om du trenger elektriker.